Stureplansgruppen satsar på Lifestyle Hotel på Lidingö

Stureplansgruppen satsar på Lifestyle Hotel på Lidingö

Stureplansgruppen etablerar sig på Lidingö med hotellfastighet för att initialt driva Co Living. Satsningen är en del av nöjeskoncernens ambition att utöka antalet Lifestyle Hotel.

Sayan Isaksson gästar Bank hotel med exklusivt grillkoncept på taket

Stureplansgruppen kommer genom sitt nya Lifestyle Hotel, Boo Boo Living, att skapa en ny och unik arena för att bo, äta och producera musik. Stureplansgruppens planer är till en början att driva Boo Boo Living för long stay och på sikt addera restaurang, takbar, musikstudio och co-working spaces.

 

Stureplansgruppen satsar på Lifestyle Hotel på Lidingö
”Stureplansgruppen har under en längre tid satsat på att utveckla affärsområdet hotell och med detta så etableras även verksamhet på Lidingö. Vi är mycket glada att hyra fastigheten och ser en stor potential att med vår kunskap tillföra en levande arena för mat, dryck, musik, möten och boende till Dalénum. Tidigare operatör har fokuserat på long stays med lägenheter i toppklass. Detta med ytterligare satsning på sociala ytor och service ger fina förutsättningar att attrahera både boende i Stockholm och hitresande.”  Vimal Kovac, VD på Stureplansgruppen

Idag består fastigheten på Agavägen 11 i Dalénum av ett hundratal lägenheter, främst studios men även några tvåor och treor. Totalytan är cirka 4 900 kvadratmeter. Stureplansgruppen hyr fastigheten sedan 1 november och kommer att utveckla lokalerna för att skapa attraktiva sociala ytor med plats för gemenskap och möten.

Affären på Lidingö är inte bolagens första gemensamma, redan 2011 förvärvade Balder fastigheten i centrala Stockholm som inrymmer Berns Salonger.


Det är många spännande saker på gång på Lidingö och vi är mycket glada att Stureplansgruppen och Boo Boo Living vill göra denna satsning. De är kända för sina etablissemang och jag är övertygad om att deras erbjudande kommer att locka såväl inresta gäster som boende i området. Vår fastighet har ett bra läge och förutsättningar att bli Lidingös nästa mötesplats.” 

Martin Berg, Regionchef Kommersiellt på Balder

Föregående artikel Nästa artikel