Hawaii möter Mexiko i livlig atmosfär på Sturegallerians nya mötesplats

Hawaii möter Mexiko i livlig atmosfär på Sturegallerians nya mötesplats

Gänget bakom Sturebaren by Poké Burger har öppnat Señor Bob, en smakrik kärlekshistoria mellan Hawaii och Mexiko. Krogen erbjuder en ny mötesplats för lunch, middag och dryck i en varm och livlig miljö med bästa läge mitt i Sturegallerian.


 

Señor Bob förenar hawaiianskt och mexikanskt. Här finns mycket gott för alla smaker i form av autentiska burritos och fräscha poké bowls. På menyn hittar man även smårätter som med fördel delas på som nachos och quesadillas. Allt lagas från grunden och erbjuds till plånboksvänliga priser.

Jerry FORSBERG, PARTNER:  ”High end fast food, med det bästa av två världar genomsyrar menyn och vi erbjuder även mindre rätter att dela på. Allt för att skapa en härlig stämning runt bordet. Vi vill helt enkelt erbjuda våra gäster rätter vi själva tycker om att äta, i en miljö som är både mysig och livad. Det ska vara lika roligt som gott.”

 Läget mitt i Sturegallerian gör Señor Bob till en naturlig träffpunkt för lunch, after work och middag.  Gästspel från Stureplansgruppens restauranger och barer står på listan över framtida händelser. 

Señor Bob hade premiär torsdag den 30 september och har öppet alla dagar i veckan för lunch, middag och dryck. 

 


Om Stureplansgruppen
Stureplansgruppen grundades 1996 och har som ambition att alltid leverera gästupplevelser i världsklass. i produktportföljen ingår till exempel Bank Hotel, L’Avventura, Ekstedt, Spy Bar och Gamla Riksarkivet. De har en omsättning på 1,3 miljarder sek och verksamheter i Stockholm, Göteborg, Åre och Visby.

 

Föregående artikel Nästa artikel