Från snacks till spis och servis

Spis & Servis, tidigare Snacksbolaget, grundades 1994 av två eldsjälar med lång erfarenhet inom restaurangbranschen. I begynnelsen servade man krogar runtom i Stockholm med snacks och nötter men verksamheten växte och utvecklades snabbt i takt med att nya behov identifierades. Idag erbjuder man Sveriges bredaste non food-restaurangsortiment - från köksmaskiner och barutrustning till porslin och papper. 

 

Kärleken till branschen

För oss har det varit avgörande att behålla den personliga kontakten med våra kunder i en ständigt växande organisation. På så vis har vi skapat en mycket nära relation till branschen, vilket ger oss viktiga insikter som bidrar till att vi kan leverera på en helt annan nivå än konkurrenterna. Vår främsta drivkraft handlar om att skapa optimala förutsättningar för att du ska kunna utöva ditt hantverk, oavsett om du är kock, bagare, bartender eller konditor.

Om Spis & Servis

Vår nya e-handel förenklar
din dagliga drift

Vi vet att du som jobbar i restaurangbranschen vare sig har tid, lust eller möjlighet att hänga framför en dator i onödan. Därför har vi byggt en ny e-handel där man - bortsett från att få tillgång till Sveriges bredaste sortiment - kan skapa ett konto, lägga en order och betala på ungefär en minut. Även som förstagångsanvändare. Vi erbjuder även leasing och avbetalning med fördelaktiga villkor, vilket känns extra bra att kunna göra i tider som dessa. 

 

Sveriges bredaste restaurangsortiment

​Vi har idag Sveriges bredaste lagerlagda restaurangsortiment vilket innebär att vi kan leverera på helt andra villkor än våra konkurrenter. Tack vare långa och upparbetade kontakter med våra leverantörer och stor insikt i branschen kan vi erbjuda fler produkter, snabbare leveranser och inte minst - mycket förmånliga priser.

 

Om Spis & Servis
Om Spis & Servis

Blixtsnabba leveranser och ännu bättre service

Vi levererar, precis som tidigare, inom Stockholm samma dag och skickar till övriga Sverige inom 24 timmar. Trots att vi genomfört en massiv digital satsning är vår service lika hjärtlig som vanligt och det finns alltid en person bakom varje order.

Om Spis & Servis

Utökad rådgivning inom flera områden

Vi erbjuder samma personliga rådgivning av vår kunniga personal som alltid, men nu kan du även få rådgivning inom marknadsföring, design, varumärkesstrategi och inredning av några av främsta inom respektive område.

Om Spis & Servis

16 000 noga utvalda produkter

Vi har slipat branschens vassaste sortiment ytterligare med hjälp av vårt produktråd som består av några av Sveriges främsta inom respektive skrå - från kockar och bagare till bartenders och sommelierer.


Ibland behöver man någon som fattar grejen

Spis & Servis grundfilosofi bygger på att småskalighet och därmed en direkt och personlig service. Vi älskar alla våra kunder lika mycket, oavsett om man är liten eller stor. Det lilla caféet ska få samma personliga service och kvicka backning som den internationella hotellkedjan.

 

Kom och hälsa på i vårt showroom!

Kom gärna och besök oss i Frihamnen i Stockholm. Om inte annat för att ta reda på om vi verkligen är sådär himla trevliga som vi säger. Vi bjuder på kaffe, läsk, goda råd, inspiration, en pratstund och självklart en rundvisning i vårt showroom. Här kan du titta och klämma på en ganska ansenlig mängd av våra artiklar, som till exempel glas, knivar, porslin och köks- och barutrustning. Emelie, som är en av våra mest erfarna säljare och som även jobbar med att utveckla Sveriges bästa sortiment, finns ofta på plats i vårt showroom som rådgivare.  


PS. Om du tar en taxi bjuder vi på resan (gäller inom Stockholmsområdet). Glöm inte att spara kvittot bara.